Ранок. Круасани. Прага

Кияни вже давно облюбували ресторан “Прага” як вдале місце для сніданків. Вдале в багатьох аспектах: починаючи від локації, закінчуючи смаками ранкових страв. І не дивно. Навіть в спеку тут знайдеться куточок прохолоди. Краса оточуючої природи не полишає байдужих. Ну а сервіс залишається фірмовим впродовж всієї роботи ресторану.

Тому приємну новину – введення в ранкове меню круасанів власного виробництва, редакція FoodAdvisor вирішила не просто оприлюднити, а обіграти життєвим. А що зрівняється по емоційному сприйняттю із “живою” дегустацією? А коли ця дегустація проводиться мамою з донечкою?

Словом, зараз самі все побачите.

Для першої проби, ресторан “Прага” спільно із редакцією FoodAdvisor запросили телеведучу, чуйну маму і просто красуню – Дашу Трегубову і її донечку Поліну.

Дівчата провели в нашій компанії літній ранок, милувались природою із пантону та, звісно ж, скуштували круасанів.

Ніжний вітерець, задоволені посмішки та щирі емоції.

Щодо круасанів – що ж, до кінця зйомок не дожив жоден. Ось чому: круасани свіжі, хрусткі, із вдалою скоринкою та ніжно-масляні всередині. До того ж, вони ідеального розміру: не завеликі і не замалі – в самий раз.

Отже, редакція FoodAdvisor радить і вам не гаяти залишки літа і навідатись в ресторан “Прага” за своїм рум’яним шматочком вдоволення.

FoodAdvisor

    ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ